نقوش ثابت و براق، نقره آذربايجان شرقي را متفاوت و برجسته کرده است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از روابط عمومي اداره‌ کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي؛ «جواد نظمي» با بيان اين مطلب افزود: با اقدامات خوبي که در سال‌هاي اخير در زمينه شناساندن تاريخچه و قدمت ديرين نقره‌کاري در آذربايجان شرقي صورت گرفته، اکنون اين تفاوت‌ها و ويژگي‌هاي برجسته براي مردم به‌خوبي قابل تشخيص است.

اين هنرمند يادآور شد: سال گذشته نگارش و چاپ کتاب نفيس «قلم‌زني سبک تبريز» را به پايان رساندم که به‌نوعي نخستين و تنها منبع موجود براي معرفي اين هنر 5‌هزار ساله به شمار مي‌رود.

نظمي با اشاره به نقش نمايشگاه‌هاي بين‌المللي صنايع دستي در معرفي هر چه بيشتر محصولات صنايع دستي گفت: برپايي چنين نمايشگاه‌هايي فرصت خوبي براي معرفي هنرهاي فراموش‌شده کشور فراهم مي‌کند که در اين بين مي‌توان به هنر از ياد رفته قلم‌زني سبک تبريز اشاره کرد.

نظمي با اشاره به نقش موثر کارگاه‌ها و کلاس‌هاي آموزشي‌ در توسعه هنرهاي صنايع دستي، يادآور شد: هم‌اکنون در استان بالغ بر 200 کارگاه در زمينه نقره‌کاري و حکاکي روي آن فعاليت مي‌کنند. ‌

به گزارش ميراث آريا،‌ جواد نظمي از فعالان و هنرمندان رشته حکاکي روي نقره، يکي از هنرمنداني است که با حضور در نمايشگاه‌ سراسري صنايع دستي تهران، در غرفه ورک‌شاپ به توليد زنده محصولات نقره‌کاري مي‌پردازد.
ب/110

انتهای پیام/

کد خبر 1391032122